Nieuwsoverzicht - Go-Ahead Kampen

Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

PEC Zwolle komt naar Go Ahead Kampen! 

20 maart 19:15  In de meivakantie (dinsdag 2 mei, woensdag 3 mei en donderdag 4 mei) komt PEC Zwolle naar Go Ahead Kampen voor een 3-daags voetbalkamp van 10.00 tot 16.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het PEC Zwolle Voetbalkamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. meer »

Voorbeschouwing Go-Ahead Kampen – Hulzense Boys

Gisteren, 26 maart 17:00  Afgelopen zaterdag won Go-Ahead Kampen op knappe wijze met 3-1 van koploper Quick’20 en daarmee deed het hele goede zaken zowel op de ranglijst als in de 3e periode.meer »JARNI KOORMAN VERLENGD BIJ GO-AHEAD KAMPEN !!

22 maart 23:15  De TC is tevreden dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Jarni Koorman. De 24-jarige in Zwolle woonachtige Koorman heeft een nieuwe verbintenis getekend tot en met de zomer van 2024 en blijft nog minimaal één seizoen te bewonderen op Sportpark ‘’Middenwetering’’ meer »Pupil van de week (Vrouwen 1): Mare Winkeler

16 maart 19:30  De pupil van deze week bij de wedstrijd van Go-Ahead Kampen Vrouwen 1 tegen ASVD Vrouwen 1 is Mare Winkelermeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!