Mini's - Go-Ahead Kampen

Mini's

Mini's

Ben jij 4 tot en met 6 jaar en wil je graag voetballen? Kom dan lekker voetballen bij de Go Ahead mini’s!

Wat doen we?

De Go Ahead mini’s zijn er voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar. Bij de mini’s staat plezier voorop. Het streven is om de kinderen op een leuke manier de basis van het voetballen te leren. Het is de ideale manier om te ontdekken of kinderen voetbal daadwerkelijk leuk vinden. De groep wordt ingedeeld op leeftijd/niveau, zodat ieder kind tot zijn/haar recht komt. We doen partijtjes, penalty schieten, dribbelen en nog veel meer.

Op zaterdag…

Momenteel hebben we twee groepen met kinderen. Met een groep van enthousiaste trainers trainen we iedere zaterdag in twee groepen van 08.30 tot 09.15 uur en van 09.30 tot 10.15 uur. De groepen zijn op basis van leeftijd ingedeeld. De huidige trainers van de mini’s zijn Jasper van der Sluis (JO17-1), Stan de Leeuwe (JO19-1), Bas van der Sluis (JO14-1), Sam Speksnijder (JO14-1) en Luc van der Sluis

Aanmelden nieuwe mini’s

Hebben jullie (of heb je) thuis een enthousiast kind(inderen) in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, die graag eens willen komen kijken bij onze familie vereniging? Kom gezellig meedoen, jullie zijn van harte welkom! Neem voorafgaand wel even contact op.

Stuurje naam en de contactgegevens van je ouders naar go.ahead.kampen.mini.s@gmail.com ter attentie van Luc van der Sluis (coördinator mini's). We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op. Geeft u ook direct de naam en geboortedatum van uw kind door? Dan kunnen we daar met de indeling rekening mee houden.

Hopelijk tot ziens bij de mini’s!

Sportieve groet,

Luc van der Sluis

Coördinator mini’s

Minis_groep_1.jpg

Minis_groep_2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!