• Welkom bij v.v. Go-Ahead Kampen

  Leuk dat je lid wil worden van v.v. Go-Ahead Kampen. Namens het jeugd- en hoofdbestuur heten wij je van harte welkom. Als voetballiefhebber ben je op sportpark ‘De Middenwetering’ op de juiste plek.

  Voor jeugdteams
  Indien je lid wordt voor 15 mei dan kun je spelen in de najaarscompetitie die loopt van begin september tot eind november. Geef jij je op voor 1 november dan kun je spelen vanaf de voorjaarscompetitie die begin maart start.
  Voor de mini's gelden deze deadline's niet omdat zij niet in KNVB competitieverband spelen.

  Trainen kan vanaf het moment van aanmelding. Wat de team- en trainingsinformatie betreft, deze ontvang je na aanmelding van de betreffende jeugdcoördinator.

  Wij begrijpen dat je niet te lang wilt wachten met spelen. Als jij je na bovengenoemde data aanmeldt kunnen wij niet garanderen dat je aan het betreffende competitieseizoen kunt deelnemen. Uiteraard streven ernaar je zo spoedig mogelijk te kunnen plaatsen.

  Aanmelden
  Via het onderstaande digitale formulier (button Aanmelden) kun jij je aanmelden als lid van v.v. Go-Ahead Kampen. Vergeet niet een goedgelijkende (pas)foto bij ledenadministratie aan te leveren. Dat kan door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@goaheadkampen.nl.

  Wij wensen je alvast veel sportplezier en bij vragen, neem gerust contact met ons op.

  Namens het jeugd- en hoofdbestuur van v.v. Go-Ahead Kampen

rfwbs-slide