• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Aanstelling Marton Evers voor de commissie 'trainers ondersteuning'

  Hierbij kunnen wij officieel melden dat Marton Evers aanspreekpunt is geworden voor de commissie 'trainers ondersteuning' en zal gaan rapporteren aan de TCJ. Marton heeft de TC3 - cursus behaald en is momenteel 1 van de hoofdtrainers bij de JO13-1. Voor de JO19-2 heeft deze commissie inmiddels de eerste training kunnen geven. Marton zal de komende tijd verder met deze commissie (een groep van ervaren trainers) een aantal trainingen verzorgen en de jongens van JO19-2 ondersteunen, omdat er voor dit seizoen helaas geen trainer beschikbaar was. De ouders van deze jongens helpen ook bij de wedstrijden en hiermee zullen binnenkort gesprekken worden gevoerd om te kijken hoe wij dit team verder kunnen ondersteunen. Voor het volgend jaar zijn wij nog op zoek naar trainers en/of ouders die willen helpen bij dit team. De TCJ zal hierbij ondersteuning blijven geven. 

  Henk Nieuwenhuis zal vanuit zijn rol (hoofd opleidingen) ook een aantal trainingen verzorgen i.o.m. Marton. Ook zal hij ondersteuning bieden bij de wedstrijden waar dat mogelijk is.  

  Voor Go-Ahead Kampen is onze jeugd erg belangrijk en in het kader van het voetbaltechnisch jeugdplan kunnen wij als club meer bieden voor alle jeugd teams. Als er nog vragen of opmerkingen zijn, is het mogelijk om Henk Nieuwenhuis, Dennis Kuipers of Eddie de Wolf te benaderen over voetbaltechnische zaken. Voor overige vragen is Miranda Liefers als leeftijdscoördinator het aanspreekpunt.

   

  Het jeugdbestuur. 

rfwbs-slide