• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Alle jeugdteams Go-Ahead Kampen voorzien van trainers en begeleiding

  Bij de start van de jeugdcompetities zijn alle jeugdteams van Go-Ahead Kampen voorzien van trainers en begeleiders. Bij de concept indeling begin juni hadden we reeds 95% van de teams voorzien van begeleiding, wat natuurlijk al geweldig is, maar inmiddels hebben alle teams trainers en begeleiders. Een topprestatie van onze coördinatoren en Technische Commissie Jeugd.

  We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken hoe blij wij als jeugdbestuur zijn met onze vrijwilligers die zich ook dit seizoen weer inzetten om de veertig teams te laten voetballen. Naast vrijwilligers maken wij ook gebruik van een aantal stagelopers die bij Go-Ahead Kampen ervaring opdoen vanuit hun opleiding. Vaak zijn dit jongens en meisjes die reeds een geschiedenis bij Go-Ahead Kampen hebben en het leuk vinden om op deze manier bij onze vereniging betrokken te zijn en te blijven.

  Ook het grote aantal nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen hebben we allemaal in verschillende teams kunnen plaatsen, zodat iedereen op zijn of haar niveau met heel veel plezier kan gaan voetballen.

  Ben je enthousiast geworden en wil je onderdeel uitmaken van onze jeugdafdeling als vrijwilliger of wil je stage lopen bij ons, stuur dan een mail naar jeugdbestuur@goaheadkampen.nl.

  Nieuwe leden zijn ook altijd welkom, dus wil je lid worden van Go-Ahead Kampen, meld je dan aan via de website van Go-Ahead Kampen, dan zullen wij kijken of er een elftal is waar jij bij kunt gaan spelen.

  Heb je nog vragen over de jeugdopleiding dan kun je altijd een mailtje sturen naar: jeugdbestuur@goaheadkampen.nl of neem contact op met een van de coördinatoren die op de website van Go-Ahead Kampen staan vermeld.

  Het jeugdbestuur

rfwbs-slide