• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Club Kader Coach – Mijn eerste indruk

  Vanaf 1 maart heb ik mogen starten bij Go-Ahead Kampen. In de eerste weken heb ik vooral kennis gemaakt met de mensen van het jeugdbestuur, van de TC jeugd en met de trainers van de jongens- en meidenteams onder 10 en onder 11.
  Meerdere keren heb ik mogen horen: “Welkom bij Go-Ahead Kampen”. Niet alleen door bestuursleden, maar ook door trainers en ouders. Dat voelt zeer welkom en dit zegt mij dat velen zich echt onderdeel voelen van deze familieclub!
  Daarnaast heb ik een vragenlijst afgenomen onder trainers/coaches, spelers/speelsters en ouders van diezelfde teams. Ik heb hen gevraagd hoe zij aankijken tegen het trainen en wedstrijden spelen bij Go-Ahead. Hebben zij plezier in wat ze doen? En voelen de trainers zich bekwaam in omgang met de kinderen en in het training geven zelf? Ervaren de kinderen (en ouders) deze club als een veilige plek, waar ze veel mogelijkheden krijgen om te leren? De resultaten daarvan zijn erg bemoedigend. Heel veel mensen vulden de vragenlijst in, wat mij weer iets zegt over de betrokkenheid.
  Natuurlijk worden er zaken aangegeven ter verbetering, maar over het algemeen voelen veel mensen zich op hun plaats bij Go-Ahead en is men redelijk tevreden over de gang van zaken rondom trainingen en wedstrijden. Een fijn vertrekpunt voor mij als Club Kader Coach!
  Hopelijk kan ik gaan helpen om nog meer trainers en spelers met een grote glimlach op het veld te zien staan!

  Maarten Kloppersrfwbs-slide