• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Coronabeleid v.v. Berkum-Go-Ahead Kampen 15 augustus

  Beste leden en supporters van Go-Ahead Kampen,

  Op zaterdag 15 augustus 2020 spelen ons 1e elftal en JO19-1 beiden om 14.30 uur een oefenwedstrijd tegen vv Berkum, op sportpark “De Vegtlust” in Zwolle.

  Het bestuur van vv Berkum heeft een coronabeleid voor hun sportpark opgesteld en aanvullend een bezoekersregeling. Wij willen jullie hierop wijzen en vragen jullie ook je hieraan te houden.

  Klik hier voor het coronabeleid van de vv Berkum.

  Klik hier voor de bezoekersregeling, die geldt voor een ieder die het sportpark zaterdag 15 augustus a.s. wil bezoeken.

  Gezondheidscheck.
  Op zaterdag 15 augustus 2020 vinden op sportpark “De Vegtlust” naast de bovengenoemde wedstrijden verschillende (oefen-) wedstrijden en trainingen plaats.
  Op basis van het verwachte aantal bezoekers voor de (oefen-)wedstrijd Berkum 1 –
  Go-Ahead Kampen 1 en de andere wedstrijden en trainingen op het sportcomplex van vv Berkum, wordt er rekening mee gehouden dat rond 14.30 uur meer dan 250 personen op het sportcomplex aanwezig zijn. Het bestuur van vv Berkum ziet zich dan ook genoodzaakt om iedereen te vragen een (ingevulde) gezondheidschecklist mee te nemen en af te geven. Dus spelers, begeleiders, supporters en andere bezoekers en ook spelers en begeleiders van teams die op een vroeger tijdstip op sportpark “De Vegtlust” spelen/trainen.

  Klik hier om de gezondheidschecklist te downloaden. Wanneer u dus zaterdag 15 augustus a.s. het sportpark van vv Berkum wilt betreden:
  Print de gezondheidschecklist
  Vul de gezondheidschecklist in
  Neem deze zaterdag 15 augustus mee
  En geeft deze bij het betreden van het sportpark af

  Het formulier is alleen geldig voor de betreffende wedstrijd(en) en alleen fysieke exemplaren geven recht op toegang. Houd hier dus rekening mee.

  =======================================================

  Tevens willen we jullie vast attenderen op de oefenwedstrijd die ons eerste elftal dinsdagavond 18 augustus a.s. (aanvang 20.00) in en tegen Genemuiden speelt.
  Ook voor deze wedstrijd geldt een bezoekersprotocol i.v.m. het coronavirus.
  Wij verwijzen hiervoor graag naar de website van sportclub Genemuiden:  

  https://www.sc-genemuiden.nl/

   

  Bestuur vv Go-Ahead Kampen

rfwbs-slide