• v.v. Go-Ahead Kampen
  • De laatste zaterdag van 2020

    Vanaf volgende week zijn de velden tot begin januari gesloten. Maar ook op de laatste zaterdag voor de winterstop was er nog veel bedrijvigheid op de Middenwetering.

    De O8 speelde een 4 tegen 4 toernooi waarbij de negen teams fanatiek tegen elkaar speelden. De O11 en O10-1 had een voetbalspelletjescircuit deze zaterdag. De begeleiding had gezorgd voor chocolademelk en kerstkransjes zodat de eerste seizoenshelft op een leuke en gezellige manier met elkaar werd afgesloten. De spelers van de O11 bedankten de trainers met een prachtige videoboodschap.

    Vorige week zaterdag had de O17/O19 het seizoen al afgesloten. Door de begeleiding was een mixtoernooi georganiseerd waar zo'n 70 spelers aan mee hebben gedaan. Ook hier was alles weer in de puntjes verzorgd met chocolademelk en kerstkransjes en een warme rookworst voor iedereen.   

    Mede dankzij een bijdrage uit het stimuleringsfonds van de KNVB konden we deze laatste zaterdagen voor de winterstop wat extra aankleden en op een mooie manier afsluiten.

rfwbs-slide