• v.v. Go-Ahead Kampen
 • De Mini's

  Zaterdagochtend was een hele mooie lenteochtend. Op de velden was het dan ook prachtig om "onze jeugd"  te zien genieten door lekker met z`n allen te voetballen.

  Vele vrijwilligers waren weer aanwezig om alles in goede banen te leiden.

  Zo ook weer bij de mini`s. Wat een enthousiasme bij iedereen. De allerkleinste jeugd is te vinden bij onze club. Dit is onze kweekvijver voor de toekomst. Wat mooi was om te zien, was dat Niels van Dijk (selectiespeler A1) en Ica de Boer (keeper 2de elftal) er waren om ouders, begeleiders en trainers te helpen bij het faciliteren van deze instroom. Het is toch fantastisch dat onze eigen jeugd zich weer inzet voor mogelijke nieuwe leden en al reeds lid geworden mini`s! Hieruit blijkt maar weer eens de gezellige familieclub!

  Goed hierin te vermelden is dat Ica afgelopen 4 maanden in de lijn van het nieuwe voetbaltechnisch beleidsplan invulling heeft gegeven aan het programma van de mini's en hiermee een examenvak van de CIOS succesvol heeft afgerond. Ica, namens de Technische Commissie Jeugd dank voor je energie en enthousiasme !

  De komende weken gaat de TCJ zich overigens verder buigen over verdere uitbreiding en ondersteuning aan deze instroom en kweekvijver. Keep up the good work!

  Technische Commissie Jeugd.

  Foto`s

rfwbs-slide