• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Klik op de foto voor het fotoverslag
  Klik op de foto voor het fotoverslag
 • Wedstrijdverslag Go-Ahead Kampen VR1 - WVF VR1 (6-0)

  Go Ahead Vr1 wint overtuigend eerste competitiewedstrijd

  Onder een stralend najaars zonnetje begonnen het Vrouwen 1 team aan de eerste competitiewedstrijd op eigen terrein tegen WVF Vr1. Na een daverende opkomst met pupil van de week Jada ging Go Ahead al snel op jacht naar de openingstreffer. Na drie minuten was het al raak. Een puntgave voorzet van Janthe kwam bij de vrijstaande Anais terecht. Die twijfelde niet en scoorde 1-0. Go Ahead bleef het betere van het spel houden en wist al snel de 2-0 te maken. Deze keer was de combinatie andersom. Anais wist Janthe de diepte in te sturen. De keepster leek te kunnen onderscheppen maar Janthe was iets eerder bij de bal en wist te scoren gevolgd door een salto.
  De eerste helft bleef zeer vermakelijk met veel goede kansen voor Go Ahead en ook WVF die de aanval bleef zoeken. Na 29 minuten de mooiste goal van de middag. Pauline werd rond de 16 meter in stelling gebracht door Romee en Pauline aarzelde niet en krulde de bal hard in de kruising: 3-0.
  Nog geen twee minuten later volgde een vrije bal aan de rechterkant voor het doel van WvF. Een klusje voor Janthe met haar fluwelen linker voet. De bal spatte uiteen op de lat en kwam voor de voeten van Kim terecht: 4-0.
  In het laatste kwartier kreeg Go Ahead veel kansen om uit te lopen naar een grotere ruststand maar de goed keepende keepster van WVF lag in de weg of kansen kwamen niet tussen de palen.

  De 2e helft begon net zoals de 1e helft. Na twee minuten was het al raak. Anais kon op snelheid alleen op de keepster afgaan en wist met een droog rolletje 5-0 te maken. Waarschijnlijk door de felle najaarszon en de inmiddels opgelopen tussenstand was de 2e helft minder aantrekkelijk dan de 1e helft. Jane wist nog in de 80e minuut 6-0 te maken na een mooie solo maar daar bleef het bij. In de laatste 10 minuten nog wel grote kansen van Marissa, Anais en Jane maar geen doelpunten en nog grotere uitslag. Al met al een mooi resultaat om de competitie mee te starten. Volgende week spelen de Vrouwen uit tegen Be Quick om 14.00 uur in Zwolle.

rfwbs-slide