• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Gert van Duinen nieuwe hoofdtrainer Go-Ahead Kampen

  • De 32-jarige Gert van Duinen uit Assen wordt de nieuwe hoofdtrainer van Go-Ahead Kampen voor het seizoen 2021-2022. De ambitieuze trainer is o.a. drie jaar trainer geweest bij HZVV uit Hoogeveen waarmee hij in de 1e klasse kampioen werd en twee jaar in de hoofdklasse actief was. Daarnaast trainde van Duinen de jeugd van FC Groningen en Achilles 1894. Vanaf medio 2020 genoot Gert van Duinen van een sabbatical, maar heeft zich in 2021 nog een paar maanden als hoofdtrainer verbonden met SV Bedum. In Kampen heeft van Duinen een contract ondertekend tot en met de zomer van 2022.

  • “Als hoofdtrainer van HZVV uit Hoogeveen heeft Gert van Duinen HZVV naar de Hoofdklasse gebracht.” aldus een tevreden voorzitter Theo Rietkerk. “Gert van Duinen kan jonge spelers verder ontwikkelen in combinatie met een aantal ervaren spelers. Hij kan een team laten groeien. Daarnaast is hij een bijzonder prettig mens.”.

    Gert van Duinen gaat graag met Go-Ahead Kampen in zee: ”Deze gerenommeerde zaterdagclub uit Kampen heeft een uitdagend technisch plan. Hogerop met eigen jeugd en een nieuw technisch beleidsplan voor het beloftenelftal en de 1e selectie. Daarbij heeft Go-Ahead Kampen een grote supportersschare, veel vrijwilligers, een mooie supportersclub, een dynamische businessclub en een stabiel bestuur.”

rfwbs-slide