• v.v. Go-Ahead Kampen
 • JO11-1 wint Futisala Kamper Zaalvoetbal Toernooi

  Go-Ahead Kampen JO11-1 heeft, na de vorige twee edities de finale steeds na strafschoppen te hebben verloren, dit jaar de jeugdeditie van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap gewonnen.

  De eerste wedstrijd begon gelijk goed. KHC werd goed onder druk gezet en kwam er moeilijk uit. Goed samenspel en inzet resulteerde in een 5-0 overwinning.
  De tweede wedstrijd tegen IJVV was lastiger tegen een ook betere tegenstander, maar konden we toch met 1-0 winst afsluiten. Omdat wij niet de bevrijdende 2-0 konden scoren bleef het tot het eind van de wedstrijd spannend.
  De laatste wedstrijd tegen DOSK werd door mooi combinatievoetbal, hard werken en mooie doelpunten resoluut beloond met een 2-0 overwinning.

  De finale speelden wij weer tegen DOSK en waar wij in de beker en competitie nog 3 keer van DOSK verloren, wonnen we ook deze finalewedstrijd met 2-0. Dat we vandaag twee keer wonnen van DOSK en geen enkel tegendoelpunt in het hele toernooi hebben geïncasseerd laat ook de groei zien die de jongens gedurende de eerste helft van het seizoen hebben gemaakt, resulterend in een mooie toernooiwinst als afsluiter van deze eerste seizoenshelft

  We zijn erg trots op onze jongens!! Vandaag waren zij de beste van Kampen!

rfwbs-slide