• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Go Ahead Kampen komende jaren in tenue van Craft

  Go Ahead Kampen speelt vanaf het seizoen 2020-2021 in Craft kleding. De voetbalclub, Sport-inn Kampen en het sportmerk Craft hebben een akkoord bereikt over een partnership voor zes seizoenen. Uiteindelijk zullen alle ruim 50 teams van Go Ahead Kampen een nieuw Craft tenue dragen; een aantal teams zullen eerst hun huidige shirt blijven dragen, totdat deze shirts "op" zijn.

  Theo Rietkerk, de voorzitter van de Kampense club kijkt uit naar komende seizoenen:  "Wij als club hebben voor Craft en Sport-Inn gekozen omdat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. Daarbij zal Sport-Inn de voetbalclub ook steunen en lid worden van Businessclub IJsseldelta. Het kledingmerk Craft staat voor functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit".

  Nico Overgoor, van Sport-inn Kampen "wij vinden het mooi dat wij de plezierige relatie met Go Ahead de komende jaren mogen voortzetten en dat de leden van Go Ahead bij ons terecht kunnen."

  Adri Zwarthoff CEO van Craft Benelux: 'Wij zijn blij met de toevoeging van deze mooie club. Wij kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking waarbij de club met trots de nieuwe kledinglijn zal dragen".

   

  Over Craft: Craft Sportswear, met haar roots in Zweden, ontwikkelt en fabriceert al meer dan 40 jaar functionele sportkleding en ondersteunt wereldwijd vele topatleten. Craft is in 1977 begonnen met het ontwikkelen van baselayers om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden onder alle omstandigheden. Craft is hard gegroeid en heeft het aanbod verbreed met collecties in baselayer, bike, run, trainingwear, teamwear en footwear. Craft is gepassioneerd over elk detail en zorgt ervoor dat elke sporter optimaal kan presteren op elk niveau. Craft is onderdeel van de New Wave Group welke als beursgenoteerde onderneming vertegenwoordigd staat aan de Stockholm Stock Exchange. Meer informatie over Craft, is te vinden op www.craftsportswear.com.

   

  Het Bestuur
   

   

   

rfwbs-slide