• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Go-Ahead Kampen: ook onze allerkleinsten starten weer! Nieuwe “mini’s” welkom.

  Vanaf woensdag 29 april zijn we bij Go-Ahead Kampen weer gestart met trainen met de jeugd tot 12 jaar. Op 6 mei is ook de jeugd van 13 tot en met 19 jaar begonnen en sinds maandag 18 mei zijn ook de overige teams weer gaan trainen, zoals het eerste en tweede, de vrouwen, 35+ en seniorenteams. Zo voert Go-Ahead Kampen een gefaseerde, intelligente opbouw door.
   
  Als laatste is het de beurt aan onze allerkleinsten, de mini’s. We hebben dit bewust als laatste gedaan, omdat volgens de richtlijnen ouders niet langs de lijn kunnen blijven staan tijdens de training. Wij zijn van mening dat in de leeftijd van de mini's het juist een grote meerwaarde heeft dat ouders langs de lijn staan om te enthousiasmeren, te begeleiden en soms ook te troosten. Onze coördinator van de mini’s, Luc van der Sluis, is daarom in overleg met de ouders gegaan om te inventariseren of en hoe het beste met de mini’s kan worden gestart.
   
  Naar aanleiding van dit overleg hebben een aantal ouders gekozen om hun kind voorlopig nog even niet te laten voetballen en hebben ook een groot aantal ouders aangegeven wel weer te willen beginnen. Op basis hiervan is besloten dat vanaf zaterdag 23 mei as de mini weer op te starten.
   
  Heeft u een kind tussen de leeftijd van 4 en 6 jaar en wilt u eens kennismaken met de mini’s dan kunt u contact opnemen met Luc van der Sluis (go.ahead.kampen.mini.s@gmail.com).
   
  Met het starten van de mini’s trainen nu alle teams van Go-Ahead Kampen weer.

rfwbs-slide