• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Informatie rondom stadsderby DOS Kampen - Go-Ahead K,

  Beste leden en supporters van Go-Ahead Kampen,

  Voor de stadsderby DOS Kampen – Go-Ahead Kampen is vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hierdoor kan er geen uitpubliek worden ontvangen op sportpark De Maten.

  Bezoekers moeten zich vooraf registreren en hebben alleen toegang op vertoon van hun ledenpas, sponsorpas of seizoenkaart van DOS Kampen. Registratie is alleen mogelijk voor leden, sponsors en seizoenkaarthouders van DOS Kampen!

  Ook een perspas en/of KNVB-pas geeft geen toegang tot het sportpark. Mocht je toch het sportpark met zo'n pas willen bezoeken, vraag dan toestemming via corona@doskampen.nl. Journalisten, fotografen en cameraploegen dienen zich vooraf aan te melden via corona@doskampen.nl.
  Zonder accreditatie, vanwege de coronamaatregelen, hebben ook zij geen toegang.

  Helaas betekent dit dus dat de Go-Ahead Kampen supporters/aanhang geen toegang krijgen tot deze wedstrijd.

  ALTERNATIEF
  Het is jammer dat veel mensen teleurgesteld moeten worden, maar de wedstrijd kan live worden gevolgd op RTV IJsselmond (kanaal 42 bij Ziggo).

  Verder zal het bestuur van Go-Ahead Kampen zich de komende dagen nog beraden op de vraag wat er op Sportpark Middenwetering georganiseerd kan worden binnen de Corona-voorwaarden. Daarover zal de komende dagen op de website van Go-Ahead Kampen gecommuniceerd worden.

  Verder verwijzen wij ook naar de website van DOS Kampen: https://www.doskampen.nl/

  Bestuur Go-Ahead Kampen
  12 september 2020

rfwbs-slide