• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Jeroen Wezenberg nieuwe secretaris Go-Ahead Kampen

    Jeroen Wezenberg is per 1 januari 2021 de nieuwe secretaris van de vv Go-Ahead Kampen. Wezenberg is 44 jaar en volgt oud-secretaris Jan Buitenhuis op.

    Het bestuur van de voetbalvereniging Go-Ahead Kampen is blij met de nieuwe secretaris Jeroen Wezenberg, geen onbekende bij de voetbalvereniging. "Jeroen Wezenberg is in zijn dagelijkse werk, bestuurssecretaris bij een grote onderwijsorganisatie. Voorts was hij lid van het jeugdbestuur en elftalbegeleider van zijn zoon, beide bij Go-Ahead Kampen." aldus voorzitter Theo Rietkerk, "Nu Jan Buitenhuis na 6 jaar te kennen heeft gegeven te stoppen, zijn we blij dat we Jeroen Wezenberg kunnen presenteren".

    Tijdens de online (vanwege Corona) algemene ledenvergadering van de vv Go-Ahead Kampen hebben de leden unaniem ingestemd met de verkiezing van Jeroen Wezenberg als bestuurslid, voor de functie secretaris. Op 4 januari 2021 heeft Wezenberg zijn eerste online bestuursvergaderingen bij de vv Go-Ahead Kampen. De situatie vraagt vanwege de Corona-maatregelen flexibiliteit en uithoudingsvermogen van de vrijwilligers, supporters en voetballers. Dat vraagt ook het nodige van het bestuur. De secretaris speelt in het bestuur een centrale rol.

rfwbs-slide