• v.v. Go-Ahead Kampen
  • JO8-2 zet kroon op seizoen met bekerwinst

    In een bloedstollende finale tegen Zeewolde JO8-1 hebben de jongens van Go Ahead JO8-2 de beker gewonnen. In Vaassen eindigde de finale op 1 juni in 3-3, waarna Go Ahead de strafschoppen duidelijk beter nam en de beker juichend in ontvangst genomen kon worden.

    De eerste helft golfde het spel heen en weer, maar werd er niet gescoord. Maar in de tweede helft ontvlamde de wedstrijd helemaal en vielen er aan beide kanten 3 doelpunten. Nooit kwam een van beide ploegen meer dan 1 doelpunt voor. En de 3-3 eindstand was dan ook terecht. Wat van Go Ahead gezegd kan worden is dat Bram, Hero, Jayden, Mika, Mikay, Mike en Thom voor iedere meter knokten en dat er ook altijd nog keeper Hugo was die de schoten van Zeewolde uit het doel bokste.

    De vele meegereisde supporters uit Kampen en de trainers Remco Scholten en Herald van Heerde zagen tot hun grote vreugde dat bij Go Ahead het trainen op penalty’s resultaat had en dat onze jongens al snel op een veilige voorsprong stonden. Uiteindelijk werd de penaltyreeks met 3-2 gewonnen. En dus ging de beker naar Go Ahead die op het podium werd uitgereikt door de voorzitter van de organiserende vereniging KCVO. Een prachtig roodgeel feest werd het in Vaassen! "We are the champions!"

rfwbs-slide