• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Jurrian Zandbergen en Wilbert Wessels verlengen bij Go-Ahead Kampen

    De TC van GAK is blij dat het kan melden dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Jurrian Zandbergen en Wilbert Wessels. Beide aanvallers hebben hun contract met één seizoen verlengd en blijven zodoende sowieso tot en met de zomer van 2020 actief bij de rood-gelen.


    Jurrian Zandbergen (33 jaar) is een echte clubicoon en een zeer belangrijke schakel voor het 1e elftal. De ervaren spits en aanvoerder wist tot op heden in competitie verband 136 maal te scoren en is nog steeds van grote waarde met zijn spel en doelpunten. We zijn dan ook content dat hij nog een jaar doorgaat. Het wordt alweer zijn 18e seizoen bij Go-Ahead Kampen en dat is toch wel een unicum in de top van het amateurvoetbal.


    Wilbert Wessels (19 jaar) is een talentvolle speler uit onze eigen jeugdopleiding en hij ontwikkelt zich het laatste jaar stormachtig. Halverwege vorig seizoen veroverde hij een basisplaats en was hij in de 2e seizoenshelft met 13 treffers van grote waarde. De jonge aanvaller staat dit seizoen ook alweer op 11 goals en mede daardoor is hij momenteel mede topscoorder in de 1e klasse D. De TC is blij dat hij volgend jaar weer op Sportpark Middenwetering te bewonderen is.


    Naast de twee verlengingen zijn er ook spelers die na dit seizoen stoppen. Nick van der Kooi en Laurens van Keulen hebben aangegeven te stoppen bij de 1e selectie om lager te gaan voetballen. Het spelen in het 1e elftal was voor hen steeds moelijker te combineren met o.a. werkomstandigheden en interesses. Tevens heeft onze doelman Tim Noordman besloten om te stoppen. De TC vindt het jammer dat deze jongens van de club stoppen bij het 1e elftal, maar respecteert hun keuze. Ook is in goed overleg met Saba Gwedelidze besloten om na dit jaar de samenwerking te beëindigen. We bedanken Saba voor zijn inzet en prettige samenwerking de afgelopen 2 jaren.

rfwbs-slide