• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Kamper Unox Nieuwjaarsduik 2020

  Op woensdag 1 januari om 14.00 uur wordt op het strand bij de Music Club het starschot gegeven voor de vierde  Nieuwjaarsduik in Kampen. Deelnemers krijgen vooraf een warming up en kunnen dan, onder aanmoediging van muziek en toeschouwers, het water van het Veluwemeer in voor een gezonde start van het Nieuwjaar.  

  Open inschrijving

  Meedoen aan de Nieuwjaarsduik staat open voor iedereen vanaf 8 jaar die het aandurft om het ijskoude water in te gaan én zin heeft in een bijzondere beleving van de Nieuwjaarsdag. Voorwaarde is wel dat je in goede gezondheid bent. Ook deze editie heeft het officiële predicaat Unox Nieuwjaarsduik. Voor de eerste 100 helden ligt er een echte Unox muts en een oorkonde klaar. En natuurlijk ontbreekt na afloop voor de helden het kopje erwtensoep of warme chocolade niet. Er is voldoende gelegenheid om om te kleden. Voor de veiligheid wordt ook gezorgd. Er is EHBO en een duiker aanwezig.

  De organisatie van de Nieuwjaarsduik is in handen van Go-Ahead Kampen. Het evenement is een ludieke sponsoractie waarmee de jongensteams van de club sponsorgeld inzamelen voor deelname aan de Aalborg City Cup 2020 in Denemarken. Een internationaal toernooi waar drie jongensteams van Go Ahead aan gaan deelnemen. De kosten voor de Nieuwjaarsduik zijn € 5,- per persoon en zal ten goede komen aan de reis en deelname aan dit toernooi.

  Het belooft een mooi feest te worden op het strand! Wil je zelf de unieke sfeer proeven en meedoen met deze oer Hollandse traditie op Nieuwjaarsdag met vrienden of familie? Meld je dan aan via onderstaand e-mailadres of kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Go Ahead Kampen meidenvoetbal of op goaheadkampen.nl.

  Datum:                    woensdag 1 januari 2020  om  14.00 uur

  Locatie:                   Beachclub BUITEN,  Flevoweg 90, Kampen (voldoende parkeergelegenheid)

  Kosten:                   € 5,- (inclusief 1 consumptie, Unox muts en oorkonde)

  Inschrijven:             goaheadnieuwjaarsduik@gmail.com

  Programma:

  13:30 uur                Opening stand van de Organisatie en Koek-en-Zopietent

  13:55 uur                Verzamelen op het stadsstrand bij Beachclub BUITEN |de Music Club en warming up

  14:00 uur                 Welkomstwoord aan deelnemers en bezoekers

  14:05 uur                 Startschot: iedereen te water!

  14:15 uur                 Opwarmen met Koek en Zopie en proosten op het Nieuwe Jaar

rfwbs-slide