• v.v. Go-Ahead Kampen
 • KERSTGROET en NIEUWJAARSWENS

  Beste vrijwilligers, supporters, leden en iedereen die Go-Ahead Kampen een warm rood-geel hart toedraagt.

  Het jaar 2020 loopt ten einde. Het voetbalseizoen 2020-2021 is tot nu helaas van korte duur geweest. Na de warme zomervakantie zijn er oefenwedstrijden door de jeugd en de senioren gespeeld en is de competitie gestart. Ook is onze prachtige nieuwe kantine geopend. Helaas stopten de competitiewedstrijden voor jong en oud. Gelukkig kon de jeugd tot JO-19 blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Daar is tot afgelopen zaterdag intensief gebruik van gemaakt (zie elders op onze site). Een groot compliment voor de trainers en de Technische Commissie van de jeugd en het jeugdbestuur o.l.v. Gertjan Reil.

  Verder is voor het eerst in ons bijna 100-jarig bestaan de algemene ledenvergadering (ALV) online gehouden en hebben we afscheid genomen van secretaris Jan Buitenhuis. Jeroen Wezenberg is onze nieuwe secretaris. Ook hier bedankt het bestuur Jan voor zijn inzet voor onze vereniging en in de ALV is Jan benoemd tot lid van verdienste.

  Het ophangen van de versierselen aan Jan en ook het in het zonnetje zetten van onze jubilarissen zal later in 2021 plaatsvinden. Dit komt doordat onze Nieuwjaarsreceptie is afgelast.

  Wij hopen dat de competitie in 2021 weer opgestart kan worden, Voor het eerste elftal zal dat betekenen: het spelen van een volledige halve competitie of het uitspelen van een halve competitie, waarbij de 4 gespeelde wedstrijden blijven staan. Voorts hopen we dat de kantine weer open kan gaan en er weer publiek rondom het veld mag staan. Volg voor de actualiteit de website.

  Natuurlijk is voetbal niet het belangrijkste onder de huidige omstandigheden, alhoewel het wel voor ontspanning kan zorgen in een tijd van onzekerheden. Gezondheid, zekerheid van werk en voortbestaan van ondernemingen zijn niet meer vanzelfsprekend. Onze zorg en aandacht gaan daarom ook uit naar allen betrokken bij ons geliefde Go-Ahead Kampen, die in hun omgeving getroffen zijn of worden door corona of de gevolgen daarvan voor gezondheid, welzijn en welvaart. Ook langs deze weg wensen we jullie veel sterkte en we houden elkaar vast.

  Voor nu bereiden we ons voor op de Kerstdagen. Laten we via het Licht weer meer perspectief zien in 2021. Daarna gaan we oud- en nieuw vieren. Op aangepaste wijze. Pas goed op jezelf en elkaar, houd je aan de corona-richtlijnen en wees trots op ons mooie voetbalcluppie!

  Tenslotte wensen wij jullie prettige en gezegende Kerstdagen toe en een gezond en sportief 2021!

  Namens het bestuur van de vv Go-Ahead Kampen,

  Theo Rietkerk
  Voorzitter.

rfwbs-slide