• Laatste Coronabericht

   

   

   

   

  Beste leden,

  Ons sportpark en kantine gaan weer voor iedereen open!

   30 berichten hebben wij de afgelopen jaren gepubliceerd over de wijze waarop wij binnen Go-Ahead Kampen in de afgelopen jaren moesten omgaan met de opgelegde coronaregels en coronabeleid. Iedere maand was het noodzakelijk om onze protocollen te herijken en bij te stellen. Wij merkten ook dat de laatste periode de acceptatie hiervoor binnen onze vereniging begon af te nemen. Iedereen is redelijk 'corona-moe'. We zijn dan ook heel blij dat komende week alle maatregelen voor Go-Ahead Kampen worden opgeheven. Dit betekent dat we vanaf 25 februari weer terug kunnen naar de situatie van 2019. Ja u leest het goed, 2019!

  Wij gaan er van uit dit ons laatste bericht is m.b.t. een corona protocol. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel weer in goede gezondheid op ons sportpark.

  Het is wel goed om de algemene adviezen goed in de gaten te blijven houden! Deze staan hieronder.

   Samen verder: adviezen voor iedereen

  We moeten blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Hou je daardoor nog steeds aan de adviezen die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden.

  Met hartelijke groet,

  J.J. (Jeroen) Wezenberg 

  Bestuurssecretarisrfwbs-slide