• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Luc van der Sluis ook volgend seizoen coördinator mini’s.

    De mini’s zijn niet meer bij Go-Ahead Kampen weg te denken. Elke zaterdagochtend vult de Middenwetering zich met vele enthousiaste kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Inmiddels bestaan de mini’s meer dan 15 jaar en in die jaren zijn de mini’s een begrip geworden in Kampen. Vele spelers die nu nog bij Go-Ahead Kampen in de jeugdopleiding of bij de senioren spelen hebben hier hun eerste ervaring met voetballen opgedaan.

    Voor veel kinderen en ouders en begeleiders zijn de mini’s vaak de eerste kennismaking met Go-Ahead Kampen. Luc van der Sluis is sinds vorig seizoen de coördinator van de mini’s. Luc zorgt er iedere zaterdagochtend weer voor dat de jongens en meisjes spelenderwijs leren voetballen en met een grote glimlach het veld weer verlaten. Zijn aanpak zorgt ook voor veel enthousiasme onder de ouders en begeleiders van de kinderen. Wat ook is terug te zien in de gestage groei van de mini’s. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat Luc komend seizoen aan de mini’s verbonden blijft.

    Wij wensen Luc, de mini’s en alle ouders, begeleiders opa’s en oma’s komend seizoen heel veel plezier op het veld en langs de lijn.

    Het Jeugdbestuur en Technische Commissie Jeugd.

rfwbs-slide