• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Meldpunt corona-besmetting bj Go-Ahead Kampen

  Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen gelden er dit hele seizoen helaas al de nodige beperkingen binnen onze vereniging. Met de toename van het aantal landelijke corona besmettingen onder jongeren heeft het bestuur van Go-Ahead Kampen besloten om ook binnen de vereniging een meldpunt corona in te stellen.

  Het bestuur hoopt hiermee de situatie voor wat betreft besmettingen inzichtelijk te krijgen binnen onze club. Om zo verdere verspreiding te kunnen voorkomen. Zodat wij in alle omstandigheden zolang mogelijk trainingen en wedstrijden door kunnen laten gaan.

  Daarom vragen wij jullie graag het volgende goed door te nemen.

  Als een speler (mogelijk) besmet is geraakt met corona wordt hij / zij dringend verzocht dit direct te melden bij zijn trainer / elftalleider.
  De trainer / elftalleider geeft deze melding direct door aan het bestuur via bestuur@goaheadkampen.nl. Alleen de melding besmetting en team wordt doorgegeven (geen namen!). Bij verkoudheid/snotterig zijn niet naar de training komen.

  Als een trainer / elftalleider (mogelijk) besmet is geraakt geeft hij / zij dit ook direct door aan het bestuur via bestuur@goaheadkampen.nl.
  Alleen de melding besmetting en team wordt doorgegeven (geen namen!). Bij verkoudheid/snotterig zijn niet naar de training komen.

  Het beslispunt voor wat betreft de te ondernemen vervolgacties (quarantaine team en/of uitstellen trainingen of wedstrijden) ligt bij het Dagelijks Bestuur in nauw overleg met en geadviseerd door het Jeugdbestuur.

  Op deze manier hopen wij de verspreiding van corona binnen onze vereniging zo goed als het kan te voorkomen. Zodat iedereen zo lang mogelijk kan trainen en wedstrijden blijven spelen!

rfwbs-slide