• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Michael Lanting naar Go-Ahead Kampen

    De TC is zeer content dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Michael Lanting. Hij komt over van 3e divisionist ONS Sneek, waar hij één van de sterkhouders is en heeft op Sportpark Middenwetering een contract getekend voor twee seizoenen tot en met de zomer van 2021. 

    De 34-jarige Lanting is een middenvelder die een brok aan ervaring meeneemt naar Kampen. Hij speelde in de topklasse voor Hollandia, AFC Amsterdam en werd in die topklasse kampioen met Achilles'29. Daarna was hij vier jaar actief bij Spakenburg en tevens aanvoerder.

    Michael Lanting is ijzersterk in de duels. Hij is een prima verbindingsspeler die het vuile werk zeker niet schuwt en beschikt over leiderschapskwaliteiten die een elftal sterker maken. Lanting wordt alom geprezen om zijn rol in het veld en qua persoonlijkheid binnen de selectie. We zijn dan ook ontzettend blij en trots dat Lanting, ondanks de interesse van meerdere gerenommeerde clubs uit de 2e/3e divisie, heeft besloten om zijn carrière te gaan vervolgen bij Go-Ahead Kampen.

rfwbs-slide