• Mini's

 • Voor kinderen vanaf 4 jaar is er binnen Go Ahead Kampen een aparte groep, namelijk de mini's. Bij de mini's staat plezier voorop en we streven er naar om de kinderen op een leuke manier de basis van het voetballen te leren. Het is de ideale manier om te ontdekken of de kinderen het leuk vinden om te voetballen. We spelen partijtjes, leren penalty's schieten, dribbelen en nog veel meer. Met een groep van enthousiaste trainers trainen we iedere zaterdagochtend.

  Corona

  In verband met Corona wordt de groep kinderen opgedeeld in 2 groepen (ingedeeld op leeftijd/niveau). De eerste groep (4 tot 5,5 jaar) start om 08.45 en eindigt om 09.30. De tweede groep kinderen (5,5 jaar en ouder) start om 09.45 en eindigt om 10.30. Wegens corona zijn toeschouwers (tijdelijk) niet toegestaan op het sportpark. De kinderen dienen daarom afgezet te worden op de parkeerplaats bij de kleedkamers. Daar worden de kinderen opgevangen door de trainers en lopen we gezamenlijk naar het veld. U kunt uw kind na de training ook weer ophalen op de parkeerplaats.

  Wie: kinderen vanaf 4 jaar
  Wanneer: iedere zaterdag van 08.45 tot 09.30 & van 09.45 tot 10.30.
  Waar: vanaf 8:45 uur verzamelen op de parkeerplaats bij de kleedkamers

  Heb je interesse om lekker te gaan voetballen? Neem dan vooraf even contact op met Luc van der Sluis (co√∂rdinator mini's) via mailadres go.ahead.kampen.mini.s@gmail.com.
rfwbs-slide