• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Niek van Enk, Joar Terpstra en Tim Sleifer verlengen hun contract bij Go-Ahead Kampen

  De TC is content dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Niek van Enk, Joar Terpstra en Tim Sleifer. De drie eigen opgeleide jongens, die allen een prima ontwikkeling doormaken, hebben een contract tot en met de zomer van 2021 ondertekend op Sportpark Middenwetering. 

  De 23-jarige Niek van Enk gaat komend seizoen alweer voor zijn 6e seizoen bij ons vlaggenschip. De multifunctionele middenvelder heeft zich dit seizoen goed doorontwikkeld en is 3e geworden in het klassement van het aantal minuten (1394 minuten in 17 wedstrijden). Een knappe prestatie en Niek wil dit gaan doorzetten.

  Joar Terpstra (19 jaar) maakt een stormachtige ontwikkeling door. De goed meevoetballende doelman, die afgelopen zomer overkwam van JO-19, heeft sinds de winterstop een basisplaats onder de lat afgedwongen en doet het uitstekend. We hebben veel vertrouwen dat Joar zich komend seizoen gaat door ontwikkelen tot een stabiele en belangrijke keeper.

  De 18-jarige Tim Sleifer is dit seizoen voor het eerst lid van de 1e selectie. De middenvelder heeft veel blessureleed gekend, maar ondanks dat laten zien over kwaliteiten te beschikken. De laatste weken voor het Corona virus uitbrak, was Tim regelmatig basisspeler binnen het elftal van hoofdtrainer Marco Roelofsen.

  Arjan Wiegers en Julian Hellendoorn hebben besloten om naar IJVV te vertrekken. We bedanken Arjan en Julian voor hun inzet in de afgelopen jaren.

rfwbs-slide