• v.v. Go-Ahead Kampen
 • O13-1 bekert verder na duidelijke overwinning.

  Hoge verwachtingen van de wedstrijd tussen de spelers van Go Ahead en IJVV. Nadat de jongens de voorbereiding hadden afgesloten met een 3-2 overwinning op d’ olde veste waren ze klaar voor hun laatste bekerwedstrijd .

  De eerste grote kans was voor IJVV. Een bal van achteruit werd verkeerd ingeschat door Arne die de rappe spits van IJVV niet meer bij kon houden. Gelukkig kon Max redding brengen met zijn voet. Overigens was dit het enige wapenfeit van IJVV.

  Daarna was het volledig de wedstrijd van Go Ahead. De 1-0 kwam op naam van Imre. Na een hele goede aanval kwam de bal bij Nathan, hij haalde de achterlijn en had een perfecte voorzet in huis. Imre dacht niet na en volleerde de bal met zijn linkerbeen in de hoek.

  Het duurde niet lang tot ook de 2-0 viel. Via de opbouw kwam de bal bij Quinn, hij kwam door via de linkerflank, had een perfecte voorzet in huis en Thijs wist daar wel raad mee.

  Na rust had Go Ahead het moeilijk, 3 wissels en dus moest Go Ahead zich weer even organiseren. Het lukte IJVV niet om het Go Ahead echt moeilijk te maken en daardoor werd er als snel duidelijk dat O13-1 deze wedstrijd wel ging winnen.

  6 minuten na rust werd het 3-0. Een assist van Imre op Thijs, die zijn tegenstander door de benen speelde en vervolgens hard binnen schoot. Na 2 assists mocht nu Nathan zelf een goal maken. Het was Fabienne die dribbelde in de as, de bal afspeelde op Nathan en hij schoot binnen. 4-0.

  Toch maakte IJVV ook een goal. Een vrije trap vanaf de zijkant werd verlengd door de spits van IJVV en in buitenspel positie schoot een speler binnen.

  De laatste goal was de mooiste. Een prachtige actie van Fabienne die verwoestend de bal in de verre kruising schoot. Eindelijk loon na werken en haar 1e doelpunt voor de O13-1.

  Eindstand 5-1.
  Een dik verdiende overwinning voor de ploeg van Jeroen, Jeff en Olivier.
  Volgende week komt weer IJVV naar Go Ahead toe maar dit keer word er gespeeld voor de eerste punten in de competitie.

  Girl of the match:
  Fabienne
rfwbs-slide