• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Afgelopen periode heeft de TC gesprekken gevoerd met alle leden van de technische staf. Hierbij een update hoe de staf er voor het seizoen 2020 -2021 grotendeels uit gaat zien.

  De beide teamleiders André Meijberg en Menno Jansma hebben aangegeven ook volgend seizoen actief te blijven bij de rood-gelen. Dit ervaren duo verricht achter de schermen veel werk waardoor de spelers en trainers zich niet met randzaken bezig hoeven te houden. We zijn dan ook blij dat ze er samen weer een seizoen aan vast willen plakken. Dit geldt ook voor Olivier Meijer in zijn rol als grensrechter. Daarnaast blijven René Agterhuis (fysiotherapeut namens Fytac) en Randy van Mierlo (hersteltrainer) volgend jaar actief binnen onze vereniging. Hierdoor blijft iedereen op de maandagavond weer welkom op het inloopspreekuur tussen 18.30 -19.30 uur.

  Ab Kuikhoven heeft aangegeven te stoppen als hersteltrainer. We bedanken Ab voor zijn inzet voor afgelopen seizoen. Ditzelfde geldt Jan Willem Schemmekes in de rol als keeperstrainer. Jan Willem heeft een nieuw bedrijf opgericht op het gebied van interieurontwerp waardoor hij meer tijd nodig heeft om dit verder op te zetten en uit te bouwen. We willen Jan Willem bedanken voor alle jaren en wensen hem succes met zijn nieuwe onderneming.

  De TC is verheugd te kunnen melden dat er een opvolger voor Jan Willem gevonden is. Vanaf volgend seizoen wordt Cor Straetemans de nieuwe keeperstrainer. Deze rol gaat Cor combineren met zijn huidige rol als keeper bij de 1e selectie. Cor heeft vele jaren ervaring als keeperstrainer bij verschillende verenigingen en de TC ziet in hem de geschikte kandidaat om de keepers verder door te ontwikkelen.

  Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Jeroen Ebbinge eind vorig jaar moeten stoppen met zijn rol als masseur. De TC wil bij deze Brenda Beens en Dick Stam bedanken voor het tijdelijk invullen van deze positie. Voor volgend seizoen zijn we nog steeds op zoek naar een masseur voor ons 1e elftal. Mocht iemand in zijn of haar omgeving kennen die wellicht geïnteresseerd zou kunnen zijn, dan vernemen we dat graag. Kandidaten die alleen op de trainingsavonden, of op de zaterdag beschikbaar zijn, worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

  Zoals eerder aangegeven zijn de posities van trainer en assistent trainer voor het 1e elftal en ons beloftenteam ingevuld. Wel zoeken we voor het beloftenteam nog een grensrechter. Mochten we hier geen geschikte kandidaat voor kunnen vinden, dan zullen we ook volgend seizoen weer een beroep moeten doen op de ouders. Voor meer informatie over de rol van masseur en grensrechter kan er contact worden opgenomen met TC- lid Henk van Keulen (06-12467101).

rfwbs-slide