• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Ook jongensteam naar Aalborg

    In navolging van de meiden gaan in 2020 ook de JO13-1, JO150-1 en JO17-1 deelnemen aan de Aalborg City Cup in Denemarken. Het toernooi zal plaatsvinden tijdens Hemelvaart 2020 van 21 mei tot en met 23 mei. Het belooft voor de jongens een onvergetelijke ervaring te worden met waar ze samen met 300 verschillende teams tegen ploegen spelen uit 9 verschillende landen spelen.

    De (meiden)Aalborg Commissie zal, aangevuld met ouders van de deelnemende teams, diverse acties organiseren om de reis naar Denemarken te financieren. Er zullen weer oliebollen verkocht worden en natuurlijk kan de traditionele nieuwjaarsduik bij het strandje van de Music Club niet ontbreken. De commissie is nog op zoek naar ouders van de JO13-1 en JO17-1 die de Aalborg Commissie willen ondersteunen met de acties. Ouders die zich hiervoor willen aanmelden kunnen dat kenbaar maken via goaheaddames@gmail.com. De Aalborgcommissie heeft haar volgend overleg gepland op donderdagavond 7 november om 19.30 uur.

    Afgelopen week vond er alvast voor de ouders een voorlichtingsavond plaats waarin verteld werd hoe de meiden de reis en het toernooi in Aalborg ervaren hebben en wat de jongens staat te wachten.

rfwbs-slide