• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Ook meiden kunnen hun voetbaldromen waar maken

    Vrijdag 18 juni vriendinnendag bij Go-Ahead Kampen

    Voor voetbalmeiden is sportpark Middenwetering vrijdagavond 18 juni de place to be. S avonds om 19.00 uur begint er de vriendinnendag. Dit is een oergezellig voetbal evenement dat Go-Ahead Kampen heeft georganiseerd om meiden die graag willen voetballen, kennis te laten maken met deze sport. Voor de meiden is het een avond vol voetbalplezier. Van het gatendoek schieten tot 4 tegen 4 partijtjes. Vooral veel voetbal waarbij meiden ook kennis kunnen maken met de meidenteams en de vereniging.

    Dames en meisjesvoetbal is inmiddels niet meer weg te denken binnen Go Ahead Kampen. Ruim 135 dames en meiden beoefenen fanatiek het voetbal bij de rood gelen, waarbij er in iedere leeftijdsklasse een meidenteam actief is. Dus je voetbalt altijd bij je eigen leeftijdsgenoten. Maar voetbal is meer bij Go Ahead Kampen. Zo zijn er gedurende het gehele seizoen voor meiden van 8 t/m 11 jaar techniek- en coördinatietrainingen naast de gewone trainingen. En iedere twee jaar nemen alle meidenteams deel aan een internationaal meidentoernooi in Denemarken. In 2017 en 2019 hebben de meiden hieraan aan deelgenomen en internationale voetbalervaring opgedaan maar vooral een onvergetelijke tijd gehad. In 2022 gaan de meidenteams wederom deelnemen aan het toernooi in Denemarken.

    Kortom ben je tussen de 7 en 17 jaar, heb je interesse in meidenvoetbal in Kampen of wil je jezelf eens testen of het wel iets voor je is? Meld je dan aan voor de vriendinnendag. Mocht je niet kunnen wachten tot 18 juni dan kun je alvast meetrainen met één van de meidenteams. Aanmelden voor de vriendinnendag of om mee te trainen kan via goaheaddames@gmail.com.

rfwbs-slide