• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Op 5 januari 2019 hield de supportersvereniging haar algemene ledenvergadering

  Op 5 januari 2019 hield de supportersvereniging haar algemene ledenvergadering. Na een lekkere lunch opende voorzitter Jan Groen de vergadering. Secretaris Martine Strieker memoreerde in het jaarverslag de activiteiten die de supportersvereniging het afgelopen jaar weer heeft georganiseerd. Bert Noordhof presenteerde de financiƫle cijfers en Bert Hofman deed verslag van de bevindingen van de kascommissie. Zowel het jaarverslag als de begroting werden goedgekeurd.

  Harjan van de Kamp presenteerde de stand van zaken betreffende de club van 100. De voordracht van Angelique van der Weerd als nieuw bestuurslid werd door de leden bekrachtigd en Jan Groen en Willem en Elly Penninkhof werden herverkozen.

   

  Verder waren er een drietal jubilarissen die werden gehuldigd. Harry Kiel was 25 jaar lid van de supportersvereniging, Gerrit van der Weerd 40 jaar en Herbert van Heerde maar liefst 60 jaar. Zij kregen een oorkonde en een mooi bos bloemen. Herbert van Heerde kreeg daarbij ook nog een mooi speldje.

   

  Bijgaand een kleine foto-impressie.

rfwbs-slide