• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Rabobank clubactie

  Go Ahead Kampen doet mee met de Rabo Clubkas actie ?? help ons door te stemmen op 15 maart.

   Wat is de Rabo Clubkas Campagne?
  Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 100.000,- verdeeld, dus doe mee!
  De stemperiode loopt van vrijdag 15 maart tot en met maandag 1 april 2019. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar verhouding verdeeld.
   
  Waarom doen we mee?
  Binnen onze vereniging is het meidenvoetbal de afgelopen jaren enorm gegroeid. In alle leeftijdsklassen speelt een meidenteam en dit seizoen is ook een Vrouwen 1 team gestart. Naast de sportieve ontwikkeling van het meidenvoetbal vinden wij het belangrijk te investeren in de sociale en mentale ontwikkeling van onze meiden. Positieve ervaringen, teambuilding, talentontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling zijn kernwaarden die belangrijk zijn in het sportleven. Wij zien hierin een belangrijke sociaal-maatschappelijke taak die bijdraagt aan het welbevinden van onze meiden.

  Wij willen dit bereiken om voor onze meiden allerlei activiteiten te organiseren zodat die bijdragen aan hun sociale, mentale en sportieve ontwikkeling. Zo zullen wij de opbrengst van de Rabo Clubkas actie gebruiken om meidenvoetbalclinics en vriendinnendagen te organiseren om meer meiden te enthousiasmeren voor het meidenvoetbal. Daarnaast zal een deel van de opbrengst gebruikt worden om onze meiden te laten deelnemen aan een internationaal meidenvoetbaltoernooi in Denemarken. Een onvergetelijke voetbalervaring en hoe gaaf is het om tegen tegenstanders als  
  IF Kungsbacke, Charlo, Hammel GF, FC Silkeborg, en Tölö IF te spelen. Maar vooral draagt het toernooi bij aan het versterken van de onderlinge band tussen de speelsters en de persoonlijke ontwikkeling.


  Hoe kun jij ons helpen?
  Jij kunt ons helpen door tussen 15 maart en 1 april jouw stem uit te brengen op ons project.
  Als lid van de Rabobank krijg je rond 15 maart een stemcode toegestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op onze club stemmen, met je persoonlijk ontvangen code.

  Je mag als lid van de Rabobank drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op één en dezelfde vereniging. Hoe meer stemmen, hoe meer euro’s er in de clubkas terecht komen. Je stem is dus geld waard, laat je stem niet verloren gaan!
  Met jouw stem zorg je ervoor dat de Rabobank geld doneert aan ons project en help me je mee aan de ontwikkeling van onze meiden.

rfwbs-slide