• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Sportievelingen in Kampen lopen hun eigen Avond4daagse 

  Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseert de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van het grootste wandelfestijn voor kinderen. Met Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Iedereen loopt zijn/haar eigen routes op een eigen moment. Dat doen ze met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. Lekker bewegen kan ook gewoon in de zomerperiode vanuit huis of  En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille. 

   Iedereen die zich inschrijft via www.avond4daagse.nl kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! - de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Dus de deelnemers komen altijd weer thuis. Wil je zelf een route kiezen, dan kan dat ook. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een overzicht van hun prestaties.

   Kies je eigen wandelmoment

  Om te voorkomen dat veel wandelaars tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

  Aanmelden

  Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost € 5,00. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden:

  2,5 – 5 – 10 km. Je ontvangt een email van de werkgroep Avond4daagse Home Edition van CBS Het Stroomdal wanneer jouw welverdiende medaille (en misschien wel een presentje..) klaarligt bij de Intertoys in Kampen! Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.

   Over Avond4daagse

  De Avond4daagse is een oer-Hollandse traditie die bestaat sinds 1940. Jaarlijks nemen ruim 500.000 kinderen deel aan de Avond4daagsen van ruim 600 organisaties die aangesloten zijn bij Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).

   Over eRoutes

  eRoutes is een Groningse start-up met de missie een gezondere wereld te creëren door dagelijks gezond bewegen laagdrempelig en leuk te maken. Het betreft een platform dat wereldwijd unieke ronde routes creëert, passend bij de gewenste afstand en de locatie van de gebruiker. Het slimme algoritme genereert moeiteloos 1-3 routes om uit te kiezen. Doordat de routes altijd rond zijn, kom je weer terug waar je bent gestart. Onder de ruim 79.000 gebruikers van eRoutes bevinden zich hardlopers en wandelaars van alle leeftijden en niveaus.

    

   

rfwbs-slide