• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Steun Go-Ahead Kampen via voetbalpassie!

  Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen en wat zijn we als bestuur blij dat iedereen weer iedere zaterdag op de velden staat! 

  De coronacrisis heeft bij onze club zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je je eigen club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen zodat we nog meer gave dingen op de club kunnen doen (zoals de nieuwe oefenhoek). En daar hebben we jullie hulp hard bij nodig!

  Hoe werkt voetbalpassie?
  Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je je eigen club al met één euro. Dus dat spaart lekker door! Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

  Ook jij kunt winnen met Voetbalpassie!
  Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

  Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies je eigen club: kies voor Go-ahead Kampen!

rfwbs-slide