• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Thema avond XXL Pec Zwolle

  Op woensdag 27 maart staat er een thema-avond XXL voor de samenwerkende amateurverenigingen bij PEC Zwolle op het programma.

  De vorige editie (woensdag 10 oktober jl.) mochten wij ruim 150 deelnemers ontvangen bij PEC Zwolle. Ons streven is om de komende thema-avond minimaal dezelfde aantallen te mogen verwelkomen.

  In de volgende link de nodige informatie betreft deze avond: https://peczwolle.nl/nieuws/voetbalacademie-organiseert-thema-avond-xxl

  Wij bieden een gevarieerd programma aan middels verschillende workshops en proberen veel gebieden te raken binnen een amateurvereniging. Wij willen jullie dan ook vragen om deze avond binnen alle gelederen te promoten. Denk aan plaatsen op de website, social media, en verschillende commissies benaderen om deze avond te bezoeken.

  Ook bieden wij deze keer de mogelijkheid om vooraf vragen te stellen die tijdens de workshops eventueel behandeld kunnen worden. Informeren, inspireren en de vertaalslag maken richting de amateurverenigingen staan voor ons centraal tijdens deze avond.

  Wij ontvangen u graag bij PEC Zwolle op woensdag 27 maart. Hopelijk tot dan!

  Met vriendelijke groet,

  Namens PEC Zwolle,
  Martijn Hollewand
  Trainer-Coach O12 en assistent O16
  Co√∂rdinator samenwerkende amateurverenigingen PEC Zwolle voetbalacademie

rfwbs-slide