• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Tim Noordman 100 keer onder de lat bij Go-Ahead Kampen 1

  Tim Noordman speelde 2 weken geleden tegen SDV Barneveld zijn 100ste reguliere competitiewedstrijd in het eerste van Go-Ahead Kampen.

  Tim debuteerde kort voor zijn 21ste verjaardag op 22 november 2014 onder trainer Jan Korte. Het was in de met 4-1 verloren uitwedstrijd bij FC Horst. Daarvoor had hij al enige bekerduels gekeept. Tijdens de eerste helft van het seizoen 2016-2017 was hij zijn plaats bij trainer Edwin van Nijen even kwijt aan Reinier Romkes. Vervolgens was Tim Noordman een vaste waarde onder de lat met relatief weinig blessures of belastende kaarten.

  Slechts eenmaal moest Tim zich in een wedstrijd laten vervangen halverwege het verloren thuisduel tegen SVZW vorig seizoen. Niek Bongers nam toen zijn plaats in. Even daarvoor lukte het Tim niet twee strafschoppen van de gasten uit Wierden te stoppen.

  Bij een keeper spelen andere statistieken een rol dan bij de andere spelers. Tim moest in zijn 100 wedstrijden 190 keer de bal uit het net vissen en wist 18 keer voor een keeper de zo belangrijke NUL te houden. Tim, van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal!

 • Voor de competitiewedstrijd Go-Ahead – Hierden werd Tim Noordman door voorzitter Theo Rietkerk gehuldigd voor zijn 100e wedstrijd in het eerste elftal van Go-Ahead Kampen.

 • Uit een vrije trap krijgt Tim Noordman eind 2014 zijn eerste competitiegoal tegen. Ricardo Vliek van FC Horst schiet de bal na acht minuten fraai binnen: 1-0. Tim gaat niet geheel vrijuit door achter de muur te gaan staan.

  Foto en tekst: Errit Drost

rfwbs-slide