• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Tim Noordman terug in vlaggenschip Go-Ahead Kampen

    De TC is content dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Tim Noordman. De 27-jarige doelman heeft op Sportpark Middenwetering een contract getekend tot en met de zomer van 2022.

    Noordman komt uit de eigen jeugdopleiding en is tussen 2013 en 2019 zes seizoenen lang een betrouwbare doelman gebleken, maar kwam in de 1e maanden van 2019 niet tot een overeenstemming met de TC, waarna hij de afgelopen twee seizoenen in een vriendenteam is gaan voetballen. Met Tim halen we een fijne persoonlijkheid voor de selectie en een goede keeper in huis.

    Tim Noordman heeft zelf heel veel zin om weer in het vlaggenschip te gaan keepen. ''Ik had al langer de gedachte om het prestatievoetbal weer op te gaan pakken, want ik merkte dat ik het begon te missen. Nu viel het totaalplaatje goed samen. Ik ben naast de huidige spelers die blijven ook erg blij met de nieuwe spelers die GAK heeft aangetrokken. Dit heeft een positieve rol gespeeld in mijn besluit. Ik ga komend seizoen weer vol voor een plek onder de lat bij het 1e en hoop nog vele mooie momenten en jaren mee te gaan maken bij Go-Ahead Kampen.

    TC Go-Ahead Kampen

rfwbs-slide