• v.v. Go-Ahead Kampen
 • TRAINEN VOOR JEUGD GO-AHEAD KAMPEN TOT EN MET 12 JAAR

  Uit de persconferentie van dinsdag 21 april jl. is naar voor gekomen dat veel maatregelen hetzelfde blijven en er een aantal zijn versoepeld.

  Een van de belangrijkste wijzigingen is dat kinderen tot en met 12 jaar weer buiten mogen sporten in groepjes, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

  Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen ook samen buiten sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij moeten onderling 1,5 meter afstand houden.

  Officiële wedstrijden en competitie zijn verboden. Steeds geldt: geen ouders langs de lijn en thuis douchen. Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen nog steeds: blijf thuis.

  Het bestuur van Go-Ahead Kampen is blij dat haar jeugd vanaf 29 april, de JO8 tot en met de JO13 (kinderen in de leeftijdscategorie van 7 jaar tot en met 12 jaar) weer kunnen gaan trainen.

  Zolang nog niet duidelijk is hoe er invulling wordt gegeven aan de 1,5 meter regel en welke consequenties dit met zich meebrengt kan de JO15 tot en met de JO19 helaas voorlopig nog NIET trainen.

  Vanaf woensdag 29 april is het voor de JO8 tot en met de JO13 mogelijk om op het kunstgrasveld te trainen. Alleen het kunstgrasveld, omdat we geen beschikking hebben over de grasvelden. Alle grasvelden zijn of worden namelijk in onderhoud genomen door de gemeente. Voor het kunstgrasveld is een trainingsschema opgesteld voor de periode van 29 april tot en met 3 juli.

  Om te blijven voldoen aan alle adviezen die in de persconferentie zijn gegeven, spreken we wel een aantal spelregels met elkaar af. Zonder spelregels is het namelijk niet mogelijk om het trainingsschema te laten werken.  

  Deze spelregels zijn:

   1. Ouders kunnen niet langs de lijn blijven staan tijdens de training.

  2. Als u uw kind brengt en haalt met de auto, wacht dan in de auto op het parkeerterrein tot uw kind op het veld is en wacht in de auto na afloop van de training tot uw kind weer bij de auto is. Wij gaan er vanuit dat u deze werkwijze ook zo met uw kind afstemt.

  3. Als u uw kind met de fiets brengt, houd 1,5 meter afstand van elkaar.

  4. Het entreehek ter hoogte van veld 1 is geopend, hier kan uw kind naar het veld toe en van het veld af. Bij het hek, bij de ingang van het hoofdveld, zal gecontroleerd worden.

  5. Op het hoofdveld, binnen de afrastering, is het bestuur verantwoordelijk.

  6. De kantine is gesloten.

  7. De kleedkamers en douches zijn gesloten, dus omkleden en douchen dient thuis te gebeuren.

   Deze tijd vraagt van iedereen improvisatie, begrip en flexibiliteit; van u, maar ook van de trainers en het bestuur. Wij hebben met dit trainingsschema in ieder geval een mogelijkheid gevonden om de jeugd (tot en met 12 jaar) van Go-Ahead weer samen te laten trainen. Laten we er dan ook samen het beste van maken!

   Het Bestuur

rfwbs-slide