• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Trainers selectieteams JO13, JO15, JO17 en JO19 voor seizoen 2021/2022 vastgelegd.

  We zitten nog in het midden van het lopende seizoen, maar de Technische Commissie Jeugd heeft voor het seizoen 2021/2022 de hoofdtrainers van onze jeugdselectie teams reeds vastgelegd. We zijn er trots op dat we kunnen melden dat er overeenstemming is bereikt met Gerjan Wolf (JO19-1), Sahan Taskiran (JO17-1), Olivier Meijer (JO15-1) en Jeff de Haas (JO13-1).

  Gerjan Wolf zal samen met Giel Wolf verantwoordelijk zijn voor de JO19-1. Gerjan is dit seizoen trainer van de JO17-1 en neemt volgend seizoen de rol over van Roy Bakker die twee jaar lang de JO19-1 heeft getraind en begeleid. Wij willen Roy bedanken voor alle inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière. Daarnaast gaat Gerjan komend seizoen ook starten met de TC-2 opleiding.

  De JO17-1 zal vanaf volgend seizoen worden getraind door Sahan Taskiran. Sahan is in het bezit van de TC-3 en komt over van KHC waar hij dit seizoen de JO17-1 onder zijn hoede heeft. Vanaf volgend seizoen neemt hij de rol over van Gerjan Wolf. Wij zijn verheugd dat Sahan heeft gekozen voor onze vereniging en gaan uit van een fijne samenwerking. Sahan wordt volgend seizoen ondersteund door het ervaren duo Gerben Kattenberg en Hamdi Tozan.

  Olivier Meijer heeft zich ook voor een derde seizoen aan Go-Ahead Kampen verbonden. Hij staat dit seizoen nog voor de JO13-1. Vanaf volgend seizoen zal hij de JO15-1 gaan begeleiden. Hij zal dit samen gaan doen met Jeroen Rill en Alexander Koekkoek. Olivier neemt het stokje over van Wilbert Kruithof die, naar een groot aantal jaren jeugdtrainer te zijn geweest, heeft aangegeven dit jaar een stapje terug te willen doen. Wilbert blijft wel beschikbaar voor een andere functie. Wij willen ook Wilbert ontzettend bedanken voor alle inzet en zijn verheugd dat hij aan de jeugdopleiding blijft verbonden.

  Jeff de Haas is dit seizoen de assistent-trainer van Olivier bij de JO13-1. Hij heeft dit jaar zijn TC-3 behaald en gaat vanaf volgend seizoen voor de eerste keer de verantwoordelijkheid voor een selectie-elftal dragen als hoofdtrainer. Jeff wordt hierbij ondersteund door Edwin Bultman en Erik Kuiper die allebei overkomen van de JO12-1.

   Het aantrekken van Sahan en de verlenging van de overige trainers zorgt voor continuïteit binnen de jeugdopleiding die het Jeugdbestuur voor ogen heeft en zoals we die hebben vastgelegd in het beleidsplan Hogerop met de jeugd. De komende periode zal de TCJ de begeleiding rond de selectieteams nog nader in gaan vullen.

  Namens Het jeugdbestuur en de technische commissie jeugd wensen wij trainers en begeleiding voor het komend seizoen veel succes en plezier! 


  Het Jeugdbestuur en Technische Commissie Jeugd.

 • Giel Wolf en Gerjan Wolf (JO19-1)
 • Gerben Kattenberg en Sahan Taskiran (JO17-1)
 • Alexander Koekoek, Olivier Meijer en Jeroen Rill (JO15-1)
 • Erik Kuipers, Jeff de Haas en Edwin Bultman (JO13-1)
rfwbs-slide