• v.v. Go-Ahead Kampen
  • Na op woensdag 31 oktober jl. afscheid te hebben genomen van Elly Zandbergen, die vele jaren vrijwilligerswerk bij onze vereniging heeft gedaan, bereikte ons afgelopen weekend het trieste bericht dat Herman de Wilde op zondag 4 november jl. is overleden. Hij was afgelopen zaterdag nog actief in zijn vrijwilligerswerk bij de club als begeleider van het arbitraal trio bij de wedstrijd van het eerste elftal tegen Scherpenzeel. Een noodlottig ongeval op de weg van het sportpark naar huis werd hem helaas fataal. Herman werd 68 jaar. We leven mee met zijn vrouw Elly, kinderen en kleinkinderen en wensen hen veel kracht en sterkte toe.

    Op 6 november 2018 bereikte ons nog een droevig bericht. Clubicoon Gradus Kanis is na een ziekbed op 82-jarige leeftijd overleden. Hij was op 2 maanden na 70 jaar lid van Go-Ahead!

    Zijn naam zal blijven voortleven op de familiedag, waar zijn naam aan de penalty bokaal is verbonden. We leven ook mee met zijn dierbaren en wensen ook hen veel kracht en sterkte toe.

    Bestuur en leden vv Go-Ahead Kampen,
    Bestuur en leden supportersvereniging

rfwbs-slide