• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Voetbalteams Go-Ahead Kampen gaan vanaf 18 mei trainen. Nieuwe leden welkom  De voetbalteams van de vv Go-Ahead Kampen kunnen vanaf 18 mei weer trainen. Ook niet-leden, die willen kennis maken met voetballen en onze vereniging, zijn van harte welkom.

  Vanaf 29 april is de jeugd tot en met 12 jaar met veel plezier en enthousiasme aan het trainen en voetballen. De jeugd van 13-18 jaar is vanaf 6 mei aan het trainen, onder voorwaarden van het RIVM en de KNVB. Dat gaat prima met de nodige creativiteit.


  Vanaf maandag 18 mei gaan de overige teams weer trainen, zoals het eerste en tweede, de vrouwen, 35+ en seniorenteams. Zo voert Go-Ahead Kampen een gefaseerde, intelligente opbouw door. Zo houden deze teams rekening met #voetbalopanderhalvemeter. Nog steeds mogen de ouders niet mee, is er geen publiek welkom en zijn de kleedkamers/douches en kantine gesloten.

  Nieuwe jeugdleden kunnen zich melden bij de jeugdvoorzitter GertJan Reil, jeugdbestuur@goaheadkampen.nl of 06-11111595 en hij zal het contact leggen met het team, waarin uw zoon of dochter kan gaan meetrainen.


  Nieuwe seniorenleden kunnen zich melden bij wedstrijdsecretaris Asje Prins, prinsasje@hetnet.nl of 06-55598010

  Onderstaand het nieuwe trainingsschema vanaf 18 mei 2020:

rfwbs-slide