• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Voorbeschouwing Go-Ahead Kampen – De Merino`s’!!

  Afgelopen zaterdag bleef Go-Ahead Kampen toch wel enigszins teleurstellend steken op een 0-0 gelijkspel bij middenmoter DOS’37 in Vriezenveen. Er werden meer dan voldoende mogelijkheden gecreëerd om tot scoren te komen, maar het zat de rood-gelen absoluut niet mee. Door de harde wind en een lastig bespeelbaar natuurgras veld was goed voetbal voor beide ploegen onmogelijk. GAK was verreweg de betere en men liet het na om de 3 punten mee te nemen naar Kampen.

  Aankomende zaterdag komt De Merino’s voor het eerst in de geschiedenis naar Kampen toe. De ploeg van hoofdtrainer Jan Gaasbeek is terug te vinden op de 10e plaats met 14 punten uit 15 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er verassend met 2-3 verloren van hekkensluiter Enter Vooruit en de week ervoor was titelkandidaat Bennekom met 3-2 te sterk. De Veenendalers hebben de komende weken een lastig programma voor de boeg met GAK uit, NSC Nijkerk thuis en DTS Ede uit.

  Hieronder ziet u de historie van de afgelopen vijf seizoenen in competitie verband tussen Go-Ahead Kampen en De Merino’s:

  - 29 september 2018:
  De Merino’s ?? Go-Ahead Kampen, 0-4
  Wilbert Wessels 2x, Wail Doufikar en Jurrian Zandbergen (Go-Ahead Kampen)

  Overige wedstrijden in de 1e klasse D:

  * Bennekom ?? Scherpenzeel
  * NSC Nijkerk ?? Nunspeet
  * DTS Ede ?? SDV Barneveld
  * ASV Dronten ?? KHC
  * DZC’68 - Hierden
  * Enter Vooruit ?? DOS’37

  Go-Ahead Kampen is goed uit de winterstop gekomen. Uit de laatste 3 wedstrijden tegen Enter Vooruit (5-0), KHC (3-1) en DOS’37 (0-0) werden er 7 punten behaald. Voor hoofdtrainer Marco Roelofsen, zijn staf en de spelers is het van belang dat het de komende weken punten blijft behalen. Te beginnen met De Merino’s uit Veenendaal. De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om 15.00 uur. Ik verwacht op Sportpark Middenwetering een doelpuntrijke pot met GAK als favoriet. Tot zaterdag !!

  Robert Hamer.

   

rfwbs-slide