• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Voorbeschouwing Go-Ahead Kampen - DOS`37

  VOORBESCHOUWING GO-AHEAD KAMPEN - DOS'37 !!


  Afgelopen zaterdag kreeg Go-Ahead Kampen in de seizoensouverture een zware nederlaag te verwerken. In Ede werd met maar liefst 5-0 verloren van DTS Ede. Van te voren was al verwacht dat de rood-gelen het moeilijk zouden gaan krijgen, want er waren heel veel blessures. Spits en aanvoerder Jurrian Zandbergen heeft zijn kruisband en meniscus afgescheurd en voetbalt het hele seizoen niet meer. Dennis van der Wal en Arjan Wiegers kampen beiden met problemen aan de hamstring. Sven Hellendoorn (spierblessure) en Tim Sleifer (enkel) waren tevens niet beschikbaar. Bram van Enk, Adi Draganovic, Nick Hendriks en Laurens van Keulen konden wel aan de aftrap verschijnen, maar waren niet fit. De twee laatst genoemden moesten voor rust en in de rust worden gewisseld. Met rust stond het al 4-0. Na een donderspeech werd er in de 2e helft wel beter voetbal op de mat gelegd. Door een benutte penalty werd de eindstand bepaald op 5-0.


  Aankomende zaterdag komt DOS'37 uit Vriezenveen op bezoek in Kampen. De ploeg van hoofdtrainer Kenan Durmusoglu verloor afgelopen weekend met 0-3 van WHC, maar die nederlaag was volgens hun eigen verslag zeer geflatteerd. De Vriezenveeners beschikken over een goede en ervaren ploeg met o.a. jongens als Dennis Boshoeve, John Fraterman, Douwe Koebrugge, Marc Meier, Jaap Mulderij, Patrick Nitert, Martijn Olde Olthof en Nick Wennink in de gelederen. Daarnaast heeft DOS'37 met Menno Kamphuis (Excelsior'31) en Ronald te Morsche (Sparta Enschede) twee prima aanvallers in huis gehaald die garant staan voor doelpunten. 


  Vorig seizoen werd het in Kampen 1–1. Dennis van der Wal wist toen in de 89e minuut op zeer fraaie wijze alsnog de gelijkmaker binnen te koppen. Ik verwacht ditmaal wederom een gelijkwaardige pot. DOS'37 is een stugge tegenstander. Aan hoofdtrainer Marco Roelofsen, zijn staf en spelers de taak om zich te revancheren en de 1e punten van dit seizoen te gaan pakken. De wedstrijd op ons eigen Sportpark Middenwetering begint zoals gebruikelijk om 15.00 uur. Tot zaterdag !!


  Robert Hamer.

rfwbs-slide