• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2020/2021 bekend

  De nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021 is bekend. Dit is altijd een spannend moment voor veel jeugdspelers en vaak ook voor de ouders. Graag willen we via deze weg uitleggen op welke wijze deze indeling tot stand is gekomen.

   In eerste instantie bekijken de coördinatoren de aantallen voor komend seizoen. Op deze manier wordt het aantal teams bepaald en ook worden de wensen van de trainers/leiders voor het volgende seizoen geïnventariseerd. In overleg tussen de coördinatoren, trainers en de Technische Commissie Jeugd (TCJ) wordt vervolgens de voorlopige indeling gemaakt.

  Klik hier voor de voorlopige indeling

  Heeft u nog vragen over de voorlopige indeling, dan kunt u contact via whatsapp opnemen met de Technische Commissie Jeugd:

  O8 tot en met O13 : Marton Evers 06-51506776

  O15 tot en met O19 : Eddie de Wolf 06-41436273

  De nieuwe indeling gaat vanaf volgende week in wat dan ook betekent dat er dan met de nieuwe teams wordt getraind volgens het bijgevoegde trainingsschema.

   Wij zijn de TCJ, coördinatoren en trainers en begeleiders zeer veel dank verschuldigd voor alle uren die er weer zijn ingestopt. Ieder jaar is het al een complexe puzzel, het coronavirus maakte het er allemaal ook niet eenvoudiger op.

   Helaas moeten we ook constateren dat we de puzzel nog niet helemaal hebben gelegd. Bij enkele leeftijdscategorieën moeten nog spelers komen of nog worden ingevuld en bij een aantal teams wordt nog gezocht naar begeleiding en / of trainer(s). Bij deze teams staat bij de voorlopige indeling nog geen naam ingevuld en zijn wij dus ook dringend op zoek naar vrijwilligers die zich aan deze teams willen verbinden. Lijkt u dit wat? Dan kunt u hiervoor een email sturen naar jeugdbestuur@goaheadkampen.nl of contact opnemen met een van de coördinatoren.

   

   

  Het Jeugdbestuur

   

rfwbs-slide