• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Wat een jeugdopleiding!

  De afgelopen periode konden we zien hoe fantastisch hoe onze vereniging omgaat met deze lastige periode zonder voetbal en publiek. Alle teams, jongens en meiden, van de mini’s tot en met de O19, zijn veelal op eigen initiatief gestart om onderlinge wedstrijden te organiseren of in een leuke toernooivorm iedereen aan het voetbal te houden. Op het hoogtepunt werden er op een zaterdag 22! wedstrijden georganiseerd waarbij vanaf 8.30 uur tot 15.00 uur wedstrijden werden gespeeld op de Middenwetering.

   

  De technische commissie en het jeugdbestuur zijn in deze periode veel langs de velden gegaan en zagen ook de samenwerking en overlap tussen de trainers in de verschillende leeftijdscategorieën. Het is geweldig om daarbij te constateren dat de samenwerking tussen alle trainers steeds beter wordt en er op alle niveaus wordt gezocht naar de verbinding met elkaar. Hierdoor komen ook alle spelers van Go-Ahead veel beter bij elke trainer in beeld dat bevordert ook communicatie over spelers met elkaar. Dit sluit helemaal aan bij ons voetbaltechnische beleidsplan om de onderlinge samenwerking te versterken en hiermee het beeld van alle spelers binnen onze jeugdopleiding te verbeteren.

   

  Namens het jeugdbestuur en de technische commissie jeugd willen wij alle trainers en begeleiders ontzettend bedanken voor alle inzet en initiatieven die in deze periode worden georganiseerd. Het lijkt allemaal heel normaal, maar dat is het niet, het is heel bijzonder dat iedereen zich deze manier inzet. Dit geeft een heel warm rood-geel gevoel en verdient niet anders dan een heel groot compliment!

   

  Het Jeugdbestuur en de Technische commissie jeugd.

   

rfwbs-slide