• v.v. Go-Ahead Kampen
 • WHC VR1 - Go-Ahead Kampen VR1

  Vrouwen 1 knokt zich naar 3-punter!

  Op het programma staat vandaag de wedstrijd WHC VR1 - GA VR1. Een wedstrijd die 1 groot gevaar had voor de dames: onderschatting.
  Vooraf wisten wij dat WHC verloren had van WVF, hetzelfde WVF was in de 1e wedstrijd dit seizoen vrij makkelijk verslagen. Trainer Harry waarschuwde voor de onderschatting en legde het plan van aanpak uit.

  Iets voor half 3 werd er afgetrapt. Beide partijen waren zoekende en speelde slordig.
  Ook merkte je vanaf de zijkant dat Go Ahead moeite had met de wind die op het veld stond.

  Toch was het Goahead wat grote kansen kreeg om de score te openen. In de 9e minuut kwam Anais na een goede actie door, gaf hard en laag voor op Romeé maar die wist de bal naast te schieten. Helaas geen 0-1 maar wel een teken dat Go Ahead kansen had.

  Ook Kim Z en Anais kregen voor rust kansen om de 0-1 te maken maar beide inzetten gingen maar net over.

  WHC wist aan de andere kant ook 1 keer gevaarlijk te worden. Het was onze doelvrouw Danae die de bal niet onder controle kreeg maar vlak voordat een WHC speelster in wou schieten wist ze de bal toch weg te pakken en zodoende was het gevaar geweken.

  Gelukkig wisten de vrouwen voor rust toch nog de goal te vinden. Na een goede actie van Pauline op het middenveld en een nog betere steekbal op Romeé was het raak. 0-1. Opluchting aan de zijkant.


  Na rust was het matig. Slecht weer, slecht voetbal en weinig grote kansen. Het was vandaag zaak de 3 punten mee te nemen naar Kampen en zo werd er eigenlijk ook gespeeld.
  Gelukkig maakte de dames de verlossende 0-2. Het was Anais die vanaf de zijkant door kwam, hard en laag voorgaf op Kim Z en die schoot simpel binnen.

  Toen was het tijd voor een wissel. Esmee kwam in het veld voor Patricia en Esmee had niet lang nodig om een assist op haar naam te zetten. Een geweldige steekbal op Kim Z die met haar linker de bal langs de keeper wist te krijgen. 0-3.

  Bowien mocht vandaag haar debuut maken voor vrouwen 1. Ondanks dat ze nog een kans kreeg om te scoren heeft ze het goed gedaan. Zo zie je dat de dames van O19 zich hartstikke goed kunnen aanpassen bij de vrouwen 1.

  Eindstand 0-3. Zakelijke overwinning van de vrouwen en nog steeds ongeslagen!
  Girl of the match:
  Demi
rfwbs-slide