• v.v. Go-Ahead Kampen
 • Corona competitie JO17 en JO19

  "Word jij de winnende speler of het winnende  Go-Ahead team in onze Corona competitie? "

  Vanaf as zaterdag 30 januari 2021 gaan alle spelers van JO-17 (17-4,17-3,17-2,17-2) en JO-19 ( 19-2 en 19-2) de komende 5 zaterdagen een Corona competitie spelen.

  Aanvangstijd: 13u.

  Alle spelers worden door de trainers wekelijks ingedeeld in gelijkwaardige teams. De indeling van de teams vindt vooraf plaats waarbij de teamsamenstelling iedere week anders is.

  Corona regelement. Tijdens de wedstrijden mogen geen ouders, familie, vrienden of derden aanwezig zijn. Daarnaast houdt iedereen zich aan zoveel mogelijk aan de Corona regels. 

  Onder de slogan "Word jij de winnende speler of het winnende Go Ahead team in onze Corona competitie? " wordt een competitie gehouden onder de individuele spelers en de trainers/coaches. Als je in een team speelt krijg je per gespeelde wedstrijd bij winst, gelijkspel en verlies individueel punten.

  Voor een wedstrijd die jouw team wint krijgt elke speler en dat team 3 punten, bij een gelijkspel krijgt iedere speler 2 punten en bij verlies krijgt iedere speler 1 punt.

  Als je ziek of geblesseerd bent en dit hebt aangegeven aan de trainer/coach krijg je toch 1,5 punt. Je moet minimaal 4 wedstrijden gespeeld hebben om kans te maken op de titel winnende speler.

  De puntentelling geldt ook voor de coaches/trainers die een team begeleiden.

  Na 5 of misschien meer wedstrijden vindt er een prijsuitreiking plaats. De spelers die de meeste punten hebben behaald maken kans op de titel "Winnende speler Go-Ahead Corona competitie". Als er meerdere spelers gelijk aantal punten hebben dan vindt er een penalty serie plaats. De speler die dit wint is winnaar en ontvangt een beker.

  Alle punten van de spelers die spelen in de verschillende teams worden ook wekelijks bij elkaar opgeteld. Dit resulteert na 5 weken in een winnend Go Ahead team. Dit team ontvangt een beker. Dit geldt ook voor de 2e en 3e plaats. Een troostprijs ontvangt het team wat als laatste is geëindigd.

rfwbs-slide